Het tweede grote deel van onze reis zit er alweer op. 40 dagen door Nieuw-Zeeland heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. De prachtige diversiteit van de natuur heeft ons letterlijk van ons sokken geblazen. We hebben in ons leven nog nooit zoveel soorten groen gezien. We hebben nog nooit zoveel schapen bij elkaar gezien en nog nooit zoveel bochten genomen met de wagen…Iedereen die hier al geweest is zegt hetzelfde: het Zuidereiland is het mooiste, maar wij vinden dat het allebei zijn charmes heeft. David zijn mooiste moment was zijn verjaardag vieren aan Mount Cook en mijn mooiste moment was de weg richting Milford Sound, hmm, beide op het Zuideiland 😉 Ik moet eigenlijk wel toegeven dat het mooiste moment voor mij was toen de deur openging op de luchthaven van Christchurch en daar 2 mooie witte verschijningen tevoorschijn kwamen van Velzekeland. 🙂

Hieronder kunnen jullie een compilatie terugvinden over de reis die we met de camper hebben afgelegd…