Vrijdag, Zaterdag, Zondag 26, 27, 28 november 2010

Vrijdag een ganse dag transport naar ons paradijs Ko Mak. We checken in Monkey Island in de gorrillahut. Een privéhutje op het strand met uizicht op wuivende palmbomen en de azuurblauwe zee. Hier springen we dan ook direct in zee na onze vermoeiende rit.

Dit is echt genieten…dolce far niente… voortdurend afkoeling zoeken in de zee is noodzakelijk want de elektriciteit valt hier  om de haverklap uit 🙁 Handig als je airco in de hut hebt. Zweethut, geen zweethut, zweethut , geen zweethut…

Morgen is het alweer onze laatste dag op het eiland en keren we terug naar Bangkok. Onze vakantie zit er al weer op helaas. We kunnen beginnen dromen over een nieuwe reis.

Miscommunicatie in Thailand

Als laatste willen we nog enkele grappige miscommunicaties meegeven dat we tegengekomen zijn:

– In Chiang Rai wilden we gaan eten in een restaurant en de ober komt naar ons toe en zegt: Chicken closed.
We kijken naar elkaar en dachten ja, geen probleem, dan nemen we geen schotel met kip. We maken aanstalten om te gaan zitten en hij zegt terug : CHICKEN closed. jaja, echt geen probleem, tot onze frank valt dat hij eigenlijk bedoelt… Kitchen closed.

– onze taxichauffeur vraagt of we aan de FELLY moeten zijn? you want felly , you want felly? tot we ineens doorhebben dat hij FERRY bedoelt. en zo hebben we nog biel (beer), lemonglass (lemongrass), flight and sclambled eggs, lestolant…

Waar en wanneer wordt onze blog de volgende keer ge-updatet? wie zal het zeggen..