Donderdag 25 november 2010

Vandaag hebben we een tour geboekt. We vragen de gids of hij toch niet even langs het busstation wil passeren om te checken of mijn zakje daar niet gevonden is. Zonder resultaat worden we van het kastje naar de muur gestuurd…tot we uiteindelijk aan een bezinestation belanden waar de bussen geparkeerd staan. Daar staat onze bus nog steeds. Nu is het wachten op de buschauffeur om van hem te horen of hij niets gevonden heeft. Na een 10tal minuutjes komt hij opdagen en haalt hij doodleuk mijn zakje te voorschijn. This time you all lucky zegt de gids. yeah!
een pak van mijn hart alleszins. de tour kan ontspannen beginnen.

We brengen een bezoek aan de witte tempel, een hele moderne tempel die er pas sinds 1997 staat en zeer indrukwekkend is. De tempel is nog niet volledig af en de kunstenaar architect wil er een perfect gebouw van maken.Daar is hij heel goed in aan het slagen.
Verder op de tour brengen we nog een bezoek aan een paar hilltribes , stammen die gemigreerd zijn van Laos naar Thailand.
Ook staat er nog een waterval op het programma en om af te sluiten , kunnen we ons ontspannen in de warmwaterbronnen. Zaalig!

De volgende dagen hebben we ons programma gewijzigd en hebben we beslist om ,in plaats een vermoeiende trekking, onze laatste dagen op een exotisch eiland door te brengen.