Afgelopen zaterdag was het dan zover, onze eigen uitwuiffuif. We hadden nog niet genoeg werk met het voorbereiden van onze reis, dus konden we gerust nog wat tijd vrij maken met het organiseren van een fuif voor de vrienden en familieleden. En dit deden we natuurlijk in stijl, namelijk, in de voetbalkantine van SK Munkzwalm. Waar? Juist ja, daar. DJ Ivan was ook van de partij om alle plaatjes aan elkaar te breien en rook de dansvloer op te blazen.

Langs deze weg willen we dan jullie, de vrienden, vriendinnen, familieleden, …, bedanken voor de talrijke opkomst en de leuke cadeau’s die jullie meehadden. Ze zullen allemaal zeer goed van pas komen. Gezien alle lachende gezichten en het late einduur, kunnen we alvast raden dat jullie zich, net als ons, geamuseerd hebben. Toch nog een dank u wel aan mijn moeder die de cakes en quiches gebakken heeft en aan alle mensen die geholpen hebben met het tappen, uitschenken van drank, rondgaan met eten, …. Een dikke MERCI.

Onze virtuele gids…

Gezien we van Australië en Nieuw-Zeeland nog niet te veel weten, waren we tijdens de receptie van onze fuif op zoek naar een gids die ons virtueel zal vergezellen  voor het aanduiden van de must-see plekjes onderweg. We zijn natuurlijk niet tevreden met gelijk welke gids. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld waarin getest werd op onder andere algemene kennis, puzzel-kennis, oriëntatie-vermogen, Australisch Engels (Strine),… Het is gebleken dat sommige vragen toch niet zo voor de hand lagen, zodat het toch geen luxe was dat alle middelen om het antwoord te zoeken toegelaten waren. Sommigen hebben hiervoor zelfs contact gezocht met familieleden in Australië (Tot onze spijt moeten we wel meedelen dat wij niet zullen tussenkomen in de kosten hiervoor). Wil je de kwis nog eens nalezen of zelf eens uitproberen, dan kan je hem hier downloaden. Je mag altijd een mail versturen om de juiste antwoorden te weten te komen, maar helaas kom je niet meer in aanmerking voor onze gids onderweg. Deze eer is nu weggelegd voor gids Peter, PROFICIAT. Bij de bekendmaking van zijn prijs wist hij te vertellen dat we hem, op gelijk welk uur het is in België, altijd mogen opbellen om een goede wijn te helpen kiezen in de wijnstreek van Australië. Vanaf nu is er dan ook een album aangemaakt dat speciaal gewijd is aan onze gids.